Aplicația WiFi Find – Descoperă Cum să O Descarci

Când călătorești, mai ales în țări străine, vrei întotdeauna să rămâi conectat la internet. Internetul oferă o mulțime de informații care te pot ajuta să economisești timp și bani doar dacă ești conectat tot timpul. Poți dori să te abonezi la date mobile, dar poate fi și foarte scump.

Există o aplicație care îți permite să te conectezi la orice rețea WiFi fără să cheltuiești niciun ban. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația WiFi Find și să introduci detaliile pentru a te conecta la orice punct de acces WiFi din apropiere. Este o aplicație foarte ușor de utilizat, dar nu mulți oameni știu despre ea.

ADVERTISEMENT

În acest articol, vei afla mai multe despre aplicația WiFi Find și cum să descarci aplicația Wi-Fi gratuit.

Ce este aplicația WiFi Find?

Aplicația WiFi Find, sau WeFi, este o aplicație mobilă care deține cea mai mare colecție de puncte de acces WiFi gratuite și sigure la nivel mondial. 

Aplicația WiFi Find - Descoperă Cum să O Descarci
Sursa imaginii: HP

Vă ajută să vă conectați ușor la orice punct de acces WiFi disponibil în zona dumneavoastră imediată, astfel încât să rămâneți conectat la internet fără a plăti o taxă. 

ADVERTISEMENT

Multe puncte de acces WiFi solicită adesea să plătiți sau să cumpărați un articol înainte de a vă conecta la punctul lor de acces, în timp ce rețelele publice sunt adesea foarte nesigure

Cu aplicația WeFi, vă puteți menține conectat la internet în siguranță și securitate și nu vă veți mai îngrijora că veți fi deconectat.

Cum să descărcați aplicația

Pentru a descărca această aplicație mobilă uimitoare, trebuie doar să vă asigurați că telefonul dvs. îndeplinește cerințele de sistem corecte pentru ca aplicația să ruleze corect. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să aveți cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru a asigura o funcționare fără probleme. După aceea, porniți Google Play Store pe dispozitivul dvs. și căutați aplicația WiFi Find. 

Atingeți pe primul element din lista de căutare, apoi apăsați pe Instalare. Acest lucru ar trebui să inițieze procesul de descărcare. Așteptați până când aplicația este complet instalată înainte de a atinge Deschide pentru a o lansa și a începe să o utilizați.

Caracteristici ale aplicației WiFi Find

Aplicația WiFi Find are multe caracteristici care vă vor permite să vă bucurați de utilizarea completă a aplicației pe telefonul dvs. 

Aplicația WiFi Find - Descoperă Cum să O Descarci
Sursă imagine: Popular Science

Puteți găsi cu ușurință puncte de acces WiFi din apropiere, rămâneți conectat fără să vă faceți griji că vă deconectați și multe altele. 

Consultați caracteristicile uimitoare ale acestei aplicații mai jos.

Găsiți cu ușurință hotspot-urile WiFi

Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației este ușurința de a găsi cele mai bune hotspot-uri din apropiere. Aplicația detectează mii de hotspot-uri diferite, iar cu informațiile furnizate de utilizatori, vă puteți conecta ușor la unul. 

Puteți găsi hotspot-uri decente în marile orașe din întreaga lume, iar atâta timp cât utilizatorii furnizează informații despre hotspot, vă puteți conecta imediat la el.

Funcția de Auto-Conectare

Puteți să vă conectați automat la hotspot ori de câte ori reveniți la aceeași locație. Acum, că aplicația vă permite să salvați detaliile, nu mai trebuie să vă faceți griji în privința verificării parolei și a reconectării vreodată. 

Rămâneți conectat automat atât timp cât parola și celelalte detalii nu sunt schimbate sau actualizate de alți utilizatori.

Salvați datele și bateria

Unul dintre principalele probleme cu utilizarea telefonului conectat la internet este că consumă multă energie de la baterie. Acest lucru este crucial deoarece aveți nevoie de putere maximă a bateriei ori de câte ori sunteți în public.

Cu aplicația, puteți salva date și baterie simultan. Nu va trebui să vă faceți griji niciodată că rămâneți fără baterie la telefon sau să căutați locuri unde să vă încărcați telefonul.

Verifică-ți Stabilitatea

Conectarea la un hotspot WiFi poate fi foarte aleatorie în ceea ce privește conectivitatea și stabilitatea. Niciodată nu știi dacă conexiunea la internet este rapidă și stabilă până nu te conectezi.

Când folosești aplicația, poți verifica dacă hotspot-urile oferă o conexiune la internet stabilă și puternică chiar înainte de a te conecta. Acest lucru te ajută să economisești timp și efort în conectarea la un hotspot din apropiere.

Cum să folosești aplicația WiFi Find

Folosirea aplicației WiFi Find este foarte ușoară. După ce descarci aplicația, apasă pe Deschide pentru a o lansa. Nu este nevoie să-ți creezi un cont pentru a utiliza aplicația. 

Aplicația WiFi Find - Descoperă Cum să O Descarci
Sursa imaginii: Arara Tour

Trebuie doar să activezi opțiunea Locațiile de pe telefonul tău și să cauți punctele de acces în zona ta. Apasă pe o singură locație pentru a găsi toate punctele de acces disponibile. 

Îți va afișa o listă de puncte de acces, iar fiecare punct de acces va avea toate detaliile complete, inclusiv parola. De asemenea, vei avea o idee despre viteza și stabilitatea conexiunii la internet înainte de a te conecta la punctul de acces. 

După ce ai ales rețeaua ideală la care să te conectezi, apasă pe Conectare. Va salva automat toate detaliile și te va ajuta să te reconectezi când te întorci în zonă.

De ce să folosiți aplicația WiFi Find

Aplicația WiFi Find are multe avantaje. Puteți economisi o mulțime de bani utilizând-o în loc să vă abonați la un plan de date mobile sau să cumpărați elemente dintr-un magazin WiFi. 

Cu funcția sa de conexiune fără sudură, puteți rămâne conectat la internet oriunde mergeți. 

Dacă căutați conexiuni sigure, aplicația vă informează, de asemenea, că punctul de acces la care vă conectați este sigur și securizat, spre deosebire de multe rețele publice WiFi.

Concluzie

Fie că călătorești des sau pur și simplu vrei să economisești bani prin achiziționarea unei abonamente de date mobile, vei avea nevoie de aplicația WiFi Find pe telefonul tău pentru a te menține conectat la internet.

Aplicația îți permite să te conectezi la cele mai rapide, mai stabile și mai sigure conexiuni, astfel încât să poți profita de conexiunile de internet gratuite. Verifică aplicația și descarc-o doar de pe platforme legitime.

Citeste în alta limba