Εφαρμογή Εύρεσης WiFi – Ανακαλύψτε Πώς να Κατεβάσετε

Όταν ταξιδεύετε ιδιαίτερα σε ξένες χώρες, πάντα θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Το διαδίκτυο προσφέρει πολλές πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα αν μόνο είστε συνδεδεμένοι όλη την ώρα. Ίσως θέλετε να εγγραφείτε σε κινητά δεδομένα αλλά μπορεί να είναι πολύ ακριβά.

Υπάρχει μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ. Το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή WiFi Find και να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες για να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε κοντινό hotspot WiFi. Είναι μια πολύ εύκολη εφαρμογή για χρήση, αλλά δεν την γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι.

ADVERTISEMENT

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή WiFi Find και πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Wi-Fi δωρεάν.

Τι είναι η εφαρμογή εύρεσης WiFi;

Η εφαρμογή εύρεσης WiFi, ή WeFi, είναι μια κινητή εφαρμογή που διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή δωρεάν και ασφαλών σημείων πρόσβασης WiFi σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Εφαρμογή Εύρεσης WiFi - Ανακαλύψτε Πώς να Κατεβάσετε
Πηγή εικόνας: HP

Σας βοηθάει να συνδεθείτε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο πρόσβασης WiFi είναι διαθέσιμο στην άμεση περιοχή σας ώστε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο χωρίς να πληρώσετε κάποιο τέλος. 

ADVERTISEMENT

Πολλά σημεία πρόσβασης WiFi συχνά απαιτούν από εσάς να πληρώσετε ή να αγοράσετε κάποιο αντικείμενο πριν συνδεθείτε στο σημείο τους, ενώ τα δημόσια δίκτυα είναι συχνά πολύ ανασφαλή

Με την εφαρμογή WeFi, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο με ασφάλεια και πολυτέλεια, χωρίς ποτέ να ανησυχείτε ότι θα αποσυνδεθείτε.

Πώς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή

Για να κατεβάσετε αυτήν την εκπληκτική κινητή εφαρμογή, χρειάζεστε μόνο να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει τις σωστές απαιτήσεις συστήματος για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής.

ADVERTISEMENT

Πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματός σας για να λειτουργεί ομαλά. Μετά από αυτό, εκκινήστε τον Google Play Store στη συσκευή σας και αναζητήστε την εφαρμογή WiFi Find.

Πατήστε στο πρώτο στοιχείο στη λίστα αναζήτησης και στη συνέχεια πατήστε Εγκατάσταση. Αυτό θα πρέπει να εκκινήσει τη διαδικασία λήψης. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πριν πατήσετε Άνοιγμα για να την εκκινήσετε και να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής WiFi Find

Η εφαρμογή WiFi Find διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε πλήρως τη χρήση της εφαρμογής στο κινητό σας. 

Εφαρμογή Εύρεσης WiFi - Ανακαλύψτε Πώς να Κατεβάσετε
Πηγή εικόνας: Popular Science

Μπορείτε να βρείτε γρήγορα τα WiFi hotspots κοντά σας, να παραμείνετε συνδεδεμένοι χωρίς να ανησυχείτε για αποσύνδεση και πολλά άλλα. 

Ρίξτε μια ματιά στα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής αυτής παρακάτω.

Βρείτε εύκολα τα σημεία πρόσβασης WiFi

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η ευκολία στην εύρεση των καλύτερων κοντινών σημείων πρόσβασης. Η εφαρμογή ανιχνεύει χιλιάδες διαφορετικά σημεία πρόσβασης, και με τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε σε ένα. 

Μπορείτε να βρείτε καλά σημεία πρόσβασης σε μεγάλες πόλεις παγκοσμίως, και εφόσον οι χρήστες παρέχουν πληροφορίες για το σημείο πρόσβασης, μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως.

Λειτουργία Αυτόματης Σύνδεσης

Μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα στο hotspot όποτε επιστρέφετε στην ίδια τοποθεσία. Τώρα που η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα στοιχεία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον έλεγχο του κωδικού και την επανασύνδεση ποτέ ξανά.

Μείνετε συνδεδεμένοι αυτόματα όσο ο κωδικός και τα υπόλοιπα στοιχεία δεν έχουν αλλάξει ή δεν έχουν ενημερωθεί από άλλους χρήστες.

Αποθήκευση Δεδομένων και Μπαταρίας

Ένα από τα βασικά προβλήματα κατά τη χρήση του τηλεφώνου σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο είναι ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια μπαταρίας. Αυτό είναι κρίσιμο αφού χρειάζεστε πλήρη ενέργεια μπαταρίας κάθε φορά που βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. 

Με την εφαρμογή, μπορείτε να αποθηκεύετε δεδομένα και μπαταρία ταυτόχρονα. Δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για έλλειψη μπαταρίας στο τηλέφωνό σας ή να ψάχνετε για μέρη όπου να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Έλεγξε την Σταθερότητά Σου

Η σύνδεση με ένα WiFi hotspot μπορεί να είναι πολύ τυχαία όσον αφορά τη συνδεσιμότητα και τη σταθερότητα. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν η σύνδεση στο internet είναι γρήγορη και σταθερή μέχρι να συνδεθείς.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείς να ελέγξεις εάν τα hotspots παρέχουν σταθερή και ισχυρή σύνδεση στο internet ακριβώς πριν συνδεθείς. Αυτό σε βοηθά να εξοικονομήσεις χρόνο και προσπάθεια στη σύνδεση σε ένα κοντινό hotspot.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WiFi Find

Η χρήση της εφαρμογής WiFi Find είναι πολύ εύκολη. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, πατήστε Ανοιγμα για να την εκκινήσετε. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Εφαρμογή Εύρεσης WiFi - Ανακαλύψτε Πώς να Κατεβάσετε
Πηγή εικόνας: Arara Tour

Θα πρέπει απλώς να ενεργοποιήσετε την επιλογή Τοποθεσίες στο τηλέφωνό σας και να αναζητήσετε σημεία πρόσβασης στην περιοχή σας. Πατήστε σε ένα μεμονωμένο σημείο για να βρείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης.

Θα εμφανίσει μια λίστα με τα σημεία πρόσβασης, και κάθε σημείο πρόσβασης θα περιέχει όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης. Επίσης, θα έχετε μια εικόνα για την ταχύτητα και την σταθερότητα της σύνδεσης στο internet πριν συνδεθείτε με το σημείο πρόσβασης.

Αφού επιλέξετε το ιδανικό δίκτυο για σύνδεση, πατήστε Σύνδεση. Θα αποθηκεύσει αυτόματα όλες τις λεπτομέρειες και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε ξανά όταν επιστρέψετε στην περιοχή.

Γιατί να Χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή Εύρεσης WiFi

Η εφαρμογή Εύρεσης WiFi έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα χρησιμοποιώντας την αντί να εγγραφείτε σε ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας ή αγοράσετε αντικείμενα από ένα κατάστημα WiFi. 

Με το χαρακτηριστικό ανεμπόδιστης σύνδεσης του, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο internet οπουδήποτε βρίσκεστε. 

Εάν ψάχνετε για ασφαλείς συνδέσεις, η εφαρμογή σας ενημερώνει ότι το hotspot στο οποίο συνδέεστε είναι ασφαλές και προστατευμένο, αντίθετα με πολλά δημόσια δίκτυα WiFi.

Συμπέρασμα

Είτε ταξιδεύετε συχνά είτε απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας μια συνδρομή για κινητά δεδομένα, θα χρειαστείτε την εφαρμογή WiFi Find στο τηλέφωνό σας για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο internet.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συνδεθείτε στις πιο γρήγορες, σταθερές και ασφαλείς συνδέσεις, ώστε να εκμεταλλευτείτε δωρεάν συνδέσεις internet. Κοιτάξτε την εφαρμογή και κατεβάστε την μόνο από νόμιμες πλατφόρμες.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα