WiFi Etsi Sovellus – Löydä, Miten Ladata

Kun matkustat erityisesti ulkomailla, haluat aina olla yhteydessä internetiin. Internet tarjoaa paljon tietoa, joka voi auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa, jos olet yhteydessä koko ajan. Saatat haluta tilata mobiilidataa, mutta se voi olla myös hyvin kallista.

On olemassa sovellus, joka mahdollistaa yhteyden mihin tahansa WiFi-verkkoon ilman että tarvitsee kuluttaa senttiäkään. Sinun tarvitsee vain ladata WiFi Find -sovellus ja syöttää tiedot yhdistääksesi mihin tahansa lähellä olevaan WiFi-pisteeseen. Se on erittäin helppo sovellus käyttää, mutta eivät monetkaan tiedä siitä.

ADVERTISEMENT

Tässä artikkelissa opit lisää WiFi Find -sovelluksesta ja kuinka ladata Wi-Fi-sovellus ilmaiseksi.

Mikä on WiFi Find -sovellus?

WiFi Find -sovellus eli WeFi on mobiilisovellus, jolla on suurin ilmainen ja turvallinen WiFi-käyttäjien kokoelma maailmanlaajuisesti.

WiFi Etsi Sovellus - Löydä, Miten Ladata
Kuvan lähde: HP

Sovellus auttaa sinua helposti yhdistymään mihin tahansa WiFi-käyttäjään alueellasi, jotta voit pysyä yhteydessä internetiin maksutta.

ADVERTISEMENT

Usein WiFi-käyttäjät vaativat sinua maksamaan tai ostamaan tuotetta ennen kuin voit yhdistää niiden käyttäjään, kun taas julkiset verkot ovat usein hyvin epäluotettavia.

WeFi-sovelluksen avulla voit pysyä yhteydessä internetiin turvallisesti ja varmasti ilman huolta yhteyden katkeamisesta.

Kuinka ladata sovellus

Ladataksesi tämän upean mobiilisovelluksen, sinun tarvitsee vain varmistaa, että puhelimessasi on oikeat järjestelmävaatimukset sovelluksen toimivuuden varmistamiseksi.

ADVERTISEMENT

Sinun tulee olla käyttöjärjestelmän uusin versio voidaksesi käyttää sitä sujuvasti. Tämän jälkeen käynnistä Google Play -kauppa laitteellasi ja etsi Wi-Fi Find -sovellus.

Napauta ensimmäistä hakutulosta ja sen jälkeen Napauta Asenna. Tämä käynnistää latausprosessin. Odota, kunnes sovellus on asennettu kokonaan ennen kuin napautat Avaa käynnistääksesi sen ja aloittaaksesi sen käyttämisen.

WiFi Find -sovelluksen ominaisuudet

WiFi Find -sovelluksessa on monia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sovelluksen täyden käytön puhelimessasi. 

WiFi Etsi Sovellus - Löydä, Miten Ladata
Kuvalähde: Popular Science

Löydät lähellä olevat WiFi-hotspotit nopeasti, pysyt yhteydessä ilman katkoksia ja paljon muuta. 

Tutustu tämän sovelluksen mahtaviin ominaisuuksiin alapuolella.

Etsi WiFi-tukiasemat helposti

Yksi sovelluksen parhaista ominaisuuksista on helppokäyttöisyys parhaiden lähellä sijaitsevien tukiasemien löytämisessä. Sovellus havaitsee tuhansia erilaisia tukiasemia, ja käyttäjien antaman tiedon avulla voit helposti yhdistää niihin. 

Voit löytää hyviä tukiasemia suurista kaupungeista ympäri maailmaa, ja niin kauan kuin käyttäjät tarjoavat tietoa tukiasemasta, voit yhdistää siihen välittömästi.

Auto-Connect -ominaisuus

Voit yhdistää automaattisesti kuumapisteeseen aina palatessasi samaan paikkaan. Nyt kun sovellus mahdollistaa tietojen tallentamisen, sinun ei tarvitse enää huolehtia salasanan tarkistamisesta ja uudelleenyhdistämisestä koskaan uudelleen.

Pysy yhteydessä automaattisesti niin kauan kuin salasana ja muut tiedot eivät muutu tai ole päivitetty toisten käyttäjien toimesta.

Tallenna Dataa ja Akkua

Yksi suurimmista ongelmista puhelimen käytössä netin ollessa päällä on se, että se kuluttaa paljon akkua. Tämä on kriittistä, koska tarvitset täyden akun ollessasi julkisilla paikoilla.

Sovelluksen avulla voit säästää dataa ja akkua samanaikaisesti. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia akun loppumisesta puhelimestasi tai etsiä paikkoja ladata puhelintasi.

Tarkista vakaus

Yhteyden ottaminen WiFi-hotspotiin voi olla hyvin satunnaista liittyen yhteyden laatuun ja vakauttaan. Et koskaan tiedä, onko internet-yhteys nopea ja vakaa ennen kuin yhdistät. 

Sovelluksen avulla voit tarkistaa tarjoavatko hotspotit vakaan ja vahvan internet-yhteyden juuri ennen yhdistämistä. Tämä auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa lähellä olevaan hotspotiin yhdistäessäsi.

Kuinka Käyttää WiFi Finder -sovellusta

WiFi Finder -sovelluksen käyttäminen on erittäin helppoa. Lataa sovellus ja avaa se napauttamalla. Sinun ei tarvitse rekisteröidä tiliä käyttääksesi sovellusta.

WiFi Etsi Sovellus - Löydä, Miten Ladata
Kuvan lähde: Arara Tour

Sinun tarvitsee vain ottaa käyttöön sijaintiasetus puhelimessasi ja etsiä alueesi verkkopisteitä. Napauta yhtä sijaintia löytääksesi kaikki saatavilla olevat verkkopisteet.

Saat luettelon verkkopisteistä, ja jokaisella verkkopisteellä on kaikki tiedot, mukaan lukien salasana. Saat myös käsityksen nettiyhteyden nopeudesta ja vakavuudesta ennen kuin yhdistät verkkopisteeseen.

Kun olet valinnut ihanteellisen verkon yhdistääksesi siihen, napauta Yhdistä. Se tallentaa automaattisesti kaikki tiedot ja auttaa sinua uudelleenyhdistämisessä palatessasi alueelle.

Miksi käyttää WiFi Find -sovellusta

WiFi Find -sovelluksella on monia etuja. Voit säästää paljon rahaa käyttämällä sitä sen sijaan, että tilaisit matkapuhelintietosuunnitelman tai ostaisit tavaroita WiFi-kaupasta. 

Sen saumaton yhteysominaisuus mahdollistaa internet-yhteyden säilyttämisen missä tahansa liikutkin. 

Jos etsit turvallisia yhteyksiä, sovellus myös kertoo, että yhdistämäsi hotspot on turvallinen ja suojattu, toisin kuin monet julkiset WiFi-verkot.

Päätelmä

Olitpa sitten matkustaja tai haluat vain säästää rahaa ostamalla matkapuhelimen datapaketin, tarvitset WiFi Find -sovelluksen puhelimeesi auttaaksesi sinua pysymään yhteydessä internetiin.

Sovellus mahdollistaa yhteydenoton nopeimpiin, vakaampiin ja turvallisimpiin yhteyksiin, jotta voit hyödyntää ilmaisia internetyhteyksiä. Tutustu sovellukseen ja lataa se vain luotettavista lähteistä.

Lue toisella kielellä