WiFi Find App – Otkrijte kako preuzeti

Kada putujete, posebno u inozemstvo, uvijek želite ostati povezani s internetom. Internet nudi puno informacija koje vam mogu pomoći u uštedi vremena i novca samo ako ste stalno povezani. Možda želite pretplatiti se na mobilne podatke, ali to također može biti vrlo skupo.

Postoji aplikacija koja vam omogućuje da se povežete s bilo kojom Wi-Fi mrežom a da ne potrošite ni jednu kunu. Sve što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju WiFi Find i unijeti detalje kako biste se povezali s bilo kojom obližnjom Wi-Fi točkom. To je vrlo jednostavna aplikacija za korištenje, ali nije poznata mnogima.

ADVERTISEMENT

U ovom članku ćete saznati više o aplikaciji WiFi Find i kako besplatno preuzeti aplikaciju Wi-Fi.

Što je aplikacija WiFi Find?

Aplikacija WiFi Find, ili WeFi, mobilna je aplikacija koja ima najveću kolekciju besplatnih i sigurnih WiFi hotspotova diljem svijeta. 

WiFi Find App - Otkrijte kako preuzeti
Izvor slike: HP

Pomaže vam jednostavno se povezati s bilo kojim WiFi hotspotom dostupnim u vašoj neposrednoj blizini tako da možete ostati povezani s internetom bez plaćanja naknade. 

ADVERTISEMENT

Mnogi WiFi hotspotovi često traže da platite ili kupite nešto prije nego što se možete povezati s njihovim hotspotom, dok su javne mreže često vrlo nesigurne

Pomoću aplikacije WeFi možete ostati sigurno i pouzdano povezani s internetom i nikada se ne brinuti da ćete izgubiti vezu.

Kako preuzeti aplikaciju

Za preuzimanje ove sjajne mobilne aplikacije, samo se pobrinite da vaš telefon zadovoljava odgovarajuće sistemske zahtjeve kako bi aplikacija pravilno funkcionirala.

ADVERTISEMENT

Morate imati najnoviju verziju operativnog sistema kako bi sve radilo glatko. Nakon toga, pokrenite Google trgovinu Play na svom uređaju i potražite aplikaciju WiFi Find.

Dodirnite prvu stavku na popisu pretrage, zatim dodirnite Instaliraj. To bi trebalo pokrenuti proces preuzimanja. Čekajte dok se aplikacija potpuno ne instalira prije nego što je otvorite kako biste je pokrenuli i počeli je koristiti.

Značajke WiFi Find aplikacije

WiFi Find aplikacija ima mnogo značajki koje će vam omogućiti potpuno uživanje u korištenju aplikacije na vašem telefonu. 

WiFi Find App - Otkrijte kako preuzeti
Izvor slike: Popular Science

Možete u tren oka pronaći bliske WiFi točke pristupa, ostati povezani bez brige o prekidima veze i još više. 

Pogledajte nevjerojatne značajke ove aplikacije u nastavku.

Jednostavno Pronađite Wi-Fi Hotspote

Jedna od najboljih značajki aplikacije je lako pronalaženje najboljih obližnjih hotspota. Aplikacija detektira tisuće različitih hotspota, i uz informacije koje korisnici pružaju, možete se lako povezati s jednim. 

Možete pronaći pristojne hotspote u glavnim gradovima diljem svijeta, i sve dok korisnici pruže informacije o hotspoteu, možete se odmah povezati s njim.

Automatska funkcija povezivanja

Možete se automatski povezati na hotspot svaki put kada se vratite na istu lokaciju. Sada kada vam aplikacija omogućava spremanje detalja, više ne morate brinuti o provjeri lozinke i ponovnom povezivanju ikada više.

Ostajte automatski povezani sve dok lozinka i ostali detalji nisu promijenjeni ili ažurirani od strane drugih korisnika.

Uštedite podatke i bateriju

Jedan od glavnih problema s korištenjem telefona dok ste spojeni na internet je što troši puno baterijske snage. To je ključno jer trebate punu baterijsku snagu kada ste vani u javnosti.

Pomoću aplikacije možete istovremeno uštedjeti podatke i bateriju. Nikada nećete morati brinuti o ispražnjenoj bateriji na svom telefonu niti tražiti mjesta za punjenje telefona.

Provjerite svoju stabilnost

Povezivanje na WiFi hotspot može biti vrlo nasumično što se tiče povezanosti i stabilnosti. Nikada ne znate je li veza sa internetom brza i stabilna dok se ne povežete.

Kada koristite aplikaciju, možete provjeriti nude li hotspotovi stabilnu i snažnu internetsku vezu upravo prije nego što se povežete. To vam pomaže da uštedite vrijeme i trud pri povezivanju s obližnjim hotspotom.

Zašto koristiti WiFi Find aplikaciju

WiFi Find aplikacija ima mnoge prednosti. Možete uštedjeti puno novca koristeći je umjesto pretplate na mobilni podatkovni plan ili kupovanja stavki u WiFi trgovini. 

Zahvaljujući svojoj funkciji besprijekorne veze, možete ostati povezani s internetom gdje god da se nalazite. 

Ako tražite sigurne veze, aplikacija također obavještava da je točka pristupa na koju se spajate sigurna i pouzdana, za razliku od mnogih javnih WiFi mreža.

Zaključak

Bilo da često putujete ili jednostavno želite uštedjeti novac kupnjom pretplate na mobilne podatke, trebat će vam WiFi Find aplikacija na vašem telefonu kako biste ostali povezani s internetom.

Ova aplikacija vam omogućuje povezivanje s najbržim, najstabilnijim i najsigurnijim vezama kako biste mogli iskoristiti besplatne internetske veze. Provjerite aplikaciju i preuzmite je samo s legitimnih platformi.

Čitajte na drugom jeziku