WiFi Find App – Открийте как да свалите

При пътуване, особено в чужбина, винаги желаете да сте свързани с интернет. Интернетът предлага много информация, която може да ви помогне да спестите време и пари, само ако сте свързани по цялото време. Може да искате да се абонирате за мобилни данни, но това също може да бъде много скъпо.

Съществува приложение, което ви позволява да се свържете към всяка WiFi мрежа, без да харчите нито един лев. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението WiFi Find и да въведете данните, за да се свържете към всяка близка WiFi точка. Това е много лесно за използване приложение, но не много хора знаят за него.

ADVERTISEMENT

В тази статия ще научите повече за приложението WiFi Find и как да го изтеглите безплатно.

Какво е приложението за намиране на WiFi?

Приложението за намиране на WiFi, или WeFi, е мобилно приложение, което разполага с най-голямата колекция от безплатни и безопасни WiFi точки за връзка в целия свят. 

WiFi Find App - Открийте как да свалите
Източник на изображението: HP

То ви помага лесно да се свържете с всяка WiFi точка във вашата близост, така че да можете да останете връзани с интернета без плащане на такса. 

ADVERTISEMENT

Много WiFi точки често изискват да платите или закупите нещо, преди да се свържете с тяхната точка, докато публичните мрежи често са много небезопасни

С приложението WeFi можете да останете в безопасно и сигурно връзани с интернета и никога да не се притеснявате, че ще бъдете изключени.

Как да изтеглите приложението

За да изтеглите това страхотно мобилно приложение, трябва само да се уверите, че вашият телефон има правилните системни изисквания, за да работи правилно. 

ADVERTISEMENT

Трябва да имате най-новата версия на операционната система, за да работи плавно. След това стартирайте Google Play Store на устройството си и потърсете приложението WiFi Find. 

Докоснете първия елемент в списъка с резултати от търсенето, след което натиснете Инсталиране. Това трябва да стартира процеса на изтегляне. Изчакайте докато приложението се инсталира напълно, преди да докоснете Отвори, за да го стартирате и започнете да го използвате.

Характеристики на приложението WiFi Find

Приложението WiFi Find разполага с много функции, които ще ви позволят да се насладите на използването на приложението на вашия телефон изцяло. 

WiFi Find App - Открийте как да свалите
Image Source: Popular Science

Можете да намерите близките WiFi точки за връзка в нула време, да останете свързани без да се притеснявате за прекъсвания и още много други. 

Проверете невероятните функции на това приложение по-долу.

Лесно намиране на WiFi места за достъп

Една от най-добрите функции на приложението е лесното намиране на най-добрите близки места за достъп. Приложението открива хиляди различни места за достъп, и с информацията, предоставена от потребителите, можете лесно да се свържете с едно. 

Можете да откриете добри места за достъп в големите градове по целия свят, и докато потребителите предоставят информация за мястото за достъп, можете незабавно да се свържете с него.

Функция за автоматично свързване

Вие можете да се свържете автоматично към хотспота всеки път, когато се върнете на същото място. Сега, като приложението ви позволява да запаметите данните, вече няма нужда да се притеснявате за проверката на паролата и повторното свързване никога повече. 

Оставайте свързани автоматично, докато паролата и другите данни не се променят или не са актуализирани от други потребители.

Запазете данните и батерията

Един от основните проблеми при използването на телефона си, когато сте свързани с интернет, е че изразходва много батерия. Това е от съществено значение, тъй като ви трябва пълна батерия, когато сте навън.

С приложението можете да запазите данните и батерията едновременно. Никога няма да се притеснявате, че батерията на телефона ви ще свърши или да търсите места, където да зареждате телефона си.

Проверете стабилността си

Свързването към WiFi точка за достъп може да бъде доста произволно, когато става въпрос за свързаност и стабилност. Никога не знаете дали интернет връзката е бърза и стабилна, докато не се свържете.

При използването на приложението, можете да проверите дали точките за достъп предлагат стабилна и силна интернет връзка незабавно преди да се свържете. Това ви помага да спестите време и усилия за свързване към близка точка за достъп.

Как да използвате приложението WiFi Find

Използването на приложението WiFi Find е много лесно. След като свалите приложението, докоснете Отвори, за да го стартирате. Не е необходимо да създавате профил, за да използвате приложението. 

WiFi Find App - Открийте как да свалите
Източник на изображението: Arara Tour

Единствено трябва да активирате опцията за местоположения на вашия телефон и да търсите точки за достъп във вашата зона. Докоснете едно място, за да намерите всички налични точки за достъп. 

Ще получите списък с точките за достъп, като всяка точка за достъп ще има всички подробности, включително паролата. Също така ще получите представа за скоростта и стабилността на интернет връзката, преди да се свържете с точката за достъп. 

След като сте избрали идеалната мрежа, с която да се свържете, докоснете Свързване. Автоматично ще запази всички подробности и ще ви помогне да се свържете отново, когато се върнете в района.

Защо да използвате приложението WiFi Find

Приложението WiFi Find има много предимства. Можете да спестите много пари, като го използвате вместо да се абонирате за мобилен интернет или да купувате артикули от магазин за WiFi. 

С функцията за безпроблемно свързване можете да сте винаги онлайн навсякъде, където отидете. 

Ако търсите сигурни връзки, приложението също ви уведомява, че точката за свързване, към която се свързвате, е безопасна и сигурна, за разлика от много обществени WiFi мрежи.

Заключение

Без значение дали пътувате често или просто искате да спестите пари, закупувайки абонамент за мобилни данни, ще се нуждаете от приложението WiFi Find на телефона си, което ще ви помогне да останете свързани с интернет.

Приложението ви позволява да се свържете с най-бързите, най-стабилните и най-сигурните връзки, така че да може да се възползвате от безплатни интернет връзки. Вижте приложението и го изтеглете само от легитимни платформи.

Четете на друг език