Den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis

TikTok erbjuder många sätt för oss att bli underhållna. Denna sociala medieplattform fungerar också som ett sätt att skapa och ladda upp underhållande videor och har blivit en av världens mest populära mobila applikationer.

Du kan titta på hundratals och tusentals videor från skapare över hela världen. Beroende på tillgänglighet kan du vara intresserad av att spara en av videorna, som du kan ladda ner i appen. Observera att du endast kan ladda ner videor på TikTok med användarens tillstånd.

ADVERTISEMENT

Om du letar efter alternativ för att ladda ner TikTok-videor gratis, kolla in artikeln nedan för att ta reda på vilken app som är bäst.

Den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: CNET

Vad du bör leta efter i en app för att ladda ner TikTok-videor gratis

När du letar efter den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis måste du vara mycket aktsam för att undvika att slösa bort din tid och ansträngning. 

Den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: PremiumBeat

Du behöver ha den bästa mobilappen som fungerar enligt sitt syfte utan några frustrerande nackdelar. 

ADVERTISEMENT

Kolla in hur du kan välja den bästa appen för att ladda ner videor på TikTok.

Ladda Endast Ner Legitima Appar

Medan hundratals appar tillåter dig att ladda ner TikTok-videor gratis, är många av dem inte legitima appar.

Appar som du kan ladda ner på Google Play Butik och Apple App Store är de enda legitima apparna. Se till att du endast laddar ner dem från dessa plattformar.

ADVERTISEMENT

Mängder av funktioner

Du vill inte ha en app som endast tjänar ett syfte. Du vill ha en mobilapplikation som ger dig det du behöver och mer. Kolla in appar som erbjuder olika funktioner som passar dina behov.

De har ofta funktioner som låter dig ladda ner videor av högsta kvalitet eller låter dig ladda ner flera videor samtidigt.

Enkel att använda

Sist men inte minst måste appen vara mycket enkel att använda. Du vill inte ladda ner en app med komplicerade instruktioner om hur du laddar ner TikTok-videor.

Använd en app som låter dig ladda ner videon inom flera steg och utan några krångel. Många appar som gör detta är oftast gratis att använda med möjlighet att köpa en premiumversion utan några annonser.

Bästa funktionerna i SnapTick

SnapTick är en av de bästa mobilapplikationerna, och den låter dig ladda ner TikTok-videor gratis. 

Den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla:  Veed

Den erbjuder massor av funktioner och kan laddas ner från legitima plattformar. 

Om du behöver ett pålitligt verktyg för att redigera, spara och ladda ner videor och musik på TikTok är SnapTick den bästa appen.

Ladda ned videor av hög kvalitet

En av de bästa funktionerna med SnapTick är att den låter dig ladda ned TikTok-videor gratis. Du kan ladda ned videor utan något logotyp eller vattenstämpel från den ursprungliga användaren. 

Du behöver inte logga in på appen för att börja ladda ned de videor och foton du gillar.

Offline Video Management

När du har laddat ner videorna har SnapTick funktioner som gör att du kan hantera, redigera och förbättra videorna med de bästa redigeringsverktygen.

Du kan bekvämt spara alla videor på din mobiltelefon och redigera dem offline i appen för bättre resultat.

Du kan också lagra högkvalitativa versioner av videor och bilder från TikTok och göra dem till din bakgrundsbild med hjälp av appen.

Dela videor

SnapTick låter dig också dela dina videor och bilder i appen med vänner och familj.

Efter att du har redigerat videon kan du dela den på andra sociala medier med hjälp av funktionen Dela i appen. Videon laddas automatiskt upp på det länkade sociala mediekontot.

Ladda ner SnapTick på din mobiltelefon

Om du vill ladda ner SnapTick på din telefon kan du kolla in det på Google Play Store.

Den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: CNBC

Sök efter appens namn och tryck på Installera för att börja ladda ner appen till din telefon. Vänta tills appen har installerats fullständigt på din mobiltelefon och tryck sedan på Öppna för att börja använda den.

Mobilapplikationen finns för närvarande endast tillgänglig på Google Play Store, men se till att kolla Apple App Store om det finns en version tillgänglig för nedladdning för iOS-enheter.

Vilka är kraven för att ladda ner appen

SnapTick kräver inte mycket specifikationer från din mobiltelefon för att du ska kunna använda den. Om du kan ladda ner och använda TikTok kan du säkert använda SnapTick på din telefon.

Du behöver bara se till att din mobiltelefon är uppdaterad till den senaste versionen så att du kan ladda ner appen utan problem.

Hur man använder SnapTick för att ladda ner TikTok-videor gratis

Nu när du har laddat ner SnapTick på din telefon är det dags att lära sig hur du laddar ner TikTok-videor gratis. 

Den bästa appen för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: PCMag

Du kan använda appen i mycket enkla steg och även ladda ner flera videor samtidigt. 

Detta gör det mycket enklare och bekvämare för dig att använda appen.

Steg 1

Starta SnapTick genom att trycka på appens logotyp på din startskärm. Du kan också besöka Google Play Store, skriva in appens namn och trycka på Öppna för att starta den.

Steg 2

Gå till TikTok och sök efter din favoritvideo.

Tryck på Dela-knappen på videon och leta efter alternativet att kopiera videolänken.

Steg 3

Gå tillbaka till SnapTick, klistra in länken i den tomma rutan och tryck på Hämta.

Detta kommer att starta nedladdningsprocessen; du behöver bara vänta tills videon är helt nedladdad.

Steg 4

När videon har laddats ner helt kan du kolla i din telefons galleri eller bibliotek där du kan hitta den nedladdade videon.

Se till att du även kontrollerar om videon har rätt upplösning och inte har något vattenstämpel eller logotyp på den. Du är nu redo att njuta av dina videor var som helst du går.

Slutsats

Med TikTok som världens mest använda mobilapplikation för underhållning och utbildning, vill du alltid använda dessa videor till din fördel.

Att ha dem nedladdade och sparade på din telefon för offlinevisning är mycket användbart. Allt du behöver göra är att se till att du har laddat ner SnapTick på din telefon för att ladda ner TikTok-videor gratis.

Läs på ett annat språk